Oplev de ukendte sider af Berlin på vores studietur

I november kan du glæde dig til vores studietur til Berlin, hvor målet er at se Berlin med nye øjne.

Vi bor på et dejligt hotel, hvor vi kan samles alle sammen, og udflugterne ud i storbyen er noget helt for sig selv. Det er nemlig projektledelsesholdet (10. klasse), der planlægger mange af turene. Vores udgangspunkt er, at vi vil se noget andet, end det man plejer som turist. Så vi oplever både kendte og ukendte sider af Berlin. Det er altid en enormt dejlig tur, hvor fællesskabet blomstrer, og der kommer en masse nye oplevelser med hjem.

Fællesskab og nye oplevelser

Turen til Berlin ryster eleverne sammen på en ny måde, og der opstår helt nye venskaber, samtidigt med at vi oplever Berlin.

Vores studietur er ligesom alle andre ture og aktiviteter en del af ugeprisen på VGE. Der kommer altså ikke ekstra udgifter i forbindelse med turen. 

Det er også i forbindelse med vores tur til Berlin, at du på vejen hjem har mulighed for at besøge vores venskabsskole i Tyskland. Eleverne her fra besøger os på VGE i andet halvdel af skoleåret.

Årets anden rejse på VGE ligger i andet halvår og går enten til Norge på ski eller på udveksling til for eksempel Frankrig.

 

Freja fortæller om turen til Berlin