Skitur: sne og sjov med dine venner

Hvert år tager vi på skitur, hvor alle kan være med uanset niveau.

Vi har typisk en del elever, der ikke har prøvet det før, eller som måske kun har været afsted en enkelt gang før. Der er selvfølgelig også nogen, der allerede er totalt gode på ski.

Vi er mange lærere afsted, som følger de forskellige niveauer og sørger for, at alle rykker sig og får en fed oplevelse. Man skal altså ikke vælge skitur fra, fordi man ikke har prøvet det før. Man skal bare glæde sig til en uge med sne, forhåbentligt høj sol, blå himmel og med garanti masser af frisk luft og godt humør. 

 

Hyttehygge!

Eleverne bor i drenge- og pigehytter på turen. Hytterne er fordelt hjemmefra, så man ved, hvem man skal bo med.

Vi spiser rigtigt godt, da køkkenet har forberedt al maden til os på forhånd. Det sidste skal bare lige tilberedes i hytterne. Det hjælper hyttens beboere hinanden med, og det er rigtigt hyggeligt.

Der er selvfølgelig også pakket masser af snacks, kakao og kage-blandinger, så man kan hygge max, når man ikke er på ski.

Eleverne besøger hinanden på kryds og tværs i hytterne, og der bliver spillet spil, bagt pandekager, sunget og eksperimenteret med sauna og rulning i sne.

Det er simpelt hen bare en fed tur.

Ud i Europa i stedet for ski

Hvis man ikke vil afsted på ski, eller man hellere vil på udveksling eller til en storby i Europa, så ligger disse ture samtidigt. Så kan du vælge den rejse, du har mest lyst til.

Det plejer at fordele sig sådan, at cirka halvdelen af eleverne tager på ski, mens de to sidste fjerdedele fordeler sig på udveksling og storbyrejse. Alle tre rejser er fantastiske oplevelser!