Udvekslingsrejse - oplev verden helt tæt på

Vores udvekslingsrejse ligger samtidigt med skituren og turen til en europæisk storby i februar/marts, så du har mulighed for at vælge det, du har mest lyst til.

Vi har for eksempel været i Treviso (Norditalien), Cremona (Norditalien), Barcelona, Lyon og Nanterre (Paris). I disse år har vi en samarbejdsaftale med et musikgymnasium i La Roche s/Yon i Frankrig.

Formålet er at møde unge fra andre kulturer. Vi taler engelsk sammen, men det er klart, at man gerne må øve sig på fransk, hvis man har det på valgfag :)

Vi rejser afsted sammen fra VGE mod destinationen, og indholdet på turen er sammensat af fælles udflugter og tid på egen hånd med værtsfamilien.

Du smager på en anden kultur

Som elever bliver I indlogeret ved lokale unge og deres familier, og I tiden op til har I kontakt med hinanden, så I kan lære hinanden lidt at kende på forhånd. Vi tager på udflugter sammen og hver for sig med vores værter i det område, vi er i.

Udvekslingsrejsen er en fed tur, hvor vores elever rykker sig helt vildt i mødet med unge fra et andet land.

Når vi er kommet hjem til Danmark, får vi senere besøg af vores nye udenlandske venner, som kommer på "indveksling" hos os på skolen.

Udveksling til Frankrig marts 2020

Hør Rasmus Seebachs Regnvejrsdag i November med de franske musikelever og dansk kor af VGE-elever.

Herunder ser du, hvor i Frankrig, vi rejser hen.

Tryk her for at komme til kortet.

Læs mere om de andre rejser