eSport på valgfag

Er du en passioneret gamer eller en af dem, som misundeligt har kigget på, når andre har spillet? Så har du chancen for at få eSport valgfag fire timer om ugen. Vi har et lækkert nyt gamerrum med 16 spilstationer, hvor du både kan deltage på valgfagene og selvfølgelig også spille i fritiden.

Vi går "all in" for at skabe de helt rigtige rammer med valgfag, som både kan tiltrække øvede og begyndere. Vigtigst af alt er, at vi spiller, fordi vi synes, at det er sjovt! 

Du vil få mulighed for at deltage i turneringer med andre skoler, og vi deltager også i store arrangementer som eSport Tour.

Ønsker du flere "tech-fag", så kan du supplere eSport med vores Teknologi- & it-linje: Makerspace og andre fede valgfag.
 

GamerSpace for alle

Du behøver ikke at have din egen gaming-computer for at deltage på valgfaget. Det er en fordel at have gamet før, men du behøver ikke at kende de spil, vi dykker ned i på skolen for at være med. 

Det vigtigste er din motivation og lyst til både at lære og spille. Går du efter en karriere som professionel gamer, så er det ikke vores efterskole, du skal vælge. Men har du passionen og glæden ved at spille, så kan vi være med til at lægge et par ekstra lag på din viden og dine færdigheder. Og det altsammen mens du sideløbende bliver klar til ungdomsuddannelserne.

Esport CS:GO

CS:GO er et af tidens mest hotte FPS-spil, og er manges foretrukne spil inden for eSport. Både antallet af spillere, events og turneringer på forskellige planer er eksploderet de seneste år.

Derfor har vi på VGE valgt at gøre spillet som et selvstændigt valgfag indenfor eSport.

 • Taktik og strategi
 • Kommunikation
 • Grupperoller og gruppedynamik
 • Gameplan
 • Timing
 • Træning i spillet
 • Turneringer mod andre
 • Eventplanlægning

 

Om valgfaget eSport CS:GO


Valgfaget er helårligt med 3 lektioner ugentligt. 

Faget undervises af professionelle lærere fra eSport Service, som har nogle af landets bedste esport-undervisere. 

Undervisningen foregår i GamerSpace - et nyt faglokale med 12 gamer-computere med licens, som også kan benyttes i fritiden.  

Esport Gaming

Formålet med faget er blandt andet at udvide din horisont ii forhold til computerspil ved at introducere dig for klassikere inden for de største genrer deriblandt FSP, RTS, RPG, MMORGP, MOBA og Platform.

I undervisningen vil du komme til at prøve kræfter med mange forskellige typer spil, og vi vil analysere og diskutere, hvordan computerspil kan fungere som et virtuelt rum ikke blot for underholdning, men også for storytelling, samarbejde, socialt samvær, problemløsning og strategisk tænkning.

I valgfaget skal vi blandt kigge nærmere på og spille nogle af disse spil:

 • Civilization 5
 • Half life 2
 • Age of empires
 • Portal 1 & 2

Om valgfaget eSport Gaming

Valgfaget er helårligt med 2 lektioner ugentligt. 

Faget undervises af Anders Vinter, som elsker at game. 

Undervisningen foregår i GamerSpace - et nyt faglokale med 12 gamer-computere med licens, som også kan benyttes i fritiden.  

Se skolen bygget i Minecraft