Et år på efterskole betyder nye venner og masser af fællesskab.

Efterskolernes Dag

Efterskolernes Dag er aflyst på søndag, men tilmeld dig og få besked om nye datoer for alternative besøgsdage

Update: 21.09.20: Efterskolernes Dag er desværre aflyst på grund af skærpelserne omkring Covid-19. MEN vi afholder alternative besøgsdage, lige så snart, det kan lade sig gøre. 

Tilmeld dig Efterskolernes Dag på VGE, hvis du vil have besked om de alternative dage.

Tryk her for at tilmelde dig og din familie til dagen

Original tekst: Tag dine forældre under armen og besøg os på VGE på Efterskolernes Dag søndag den 27. september fra klokken 12-17. Vi kører med tilmelding i forhold til ankomst, så vi kan styre, hvor mange gæster, vi har på skolen i løbet af dagen.

Du får rig mulighed for at at få en rundvisning og snakke med nuværende elever og vores seje lærerteam, så du kan få en god fornemmelse af, hvor fantastisk et år på VGE er!

Forplejning

I løbet af dit besøg på VGE kan du og dine forældre nyde et dejligt måltid fra vores køkken med noget lækkert at spise og drikke, og I kan regne med, at det er dækkende som frokost/en solid eftermiddagsmad.

Tilmelding til Efterskolernes Dag

For at Efterskolernes Dag bliver en tryg oplevelse for alle, kører vi i år med tilmelding til dagen i forhold til ankomst. Søskende er velkommen, men af hensyn til det samlede antal gæster. håber vi, at man så vidt muligt vil begrænse sig til den kommende efterskole-elev samt en eller to forældre.

Vi beder også om nogle oplysninger, så vi kan matche jer med de perfekte rundvisere!

Besøg os en anden dag

Kan du ikke komme på Efterskolernes Dag, har vi besøgsdage med tilmelding hver måned - se mere her. Du kan dog også altid aftale en tid til en rundvisning, når det passer dig. Ring blot til skolens kontor på 75 22 11 93.

Går du i 6.-8. klasse, kan du også prøve det sjoveste døgn på VGE til vores efterskolecamp i november. Se mere her.