Fælles aktiviteter og arrangementer

Fælles aktiviteter og arrangementer

På VGE vil du møde og være sammen med 90 andre unge - en overskuelig gruppe med fokus på at dygtiggøre sig inden for de boglige fag og samtidig dyrke sine interesser, hvad enten det drejer sig om musik, teater og /eller kunst.


Hvor og hvornår vil der i livet være en bedre mulighed for at opnå/opbygge lige så mange og gode venskaber? Om ikke venskaber for livet, så venskaber mange år frem!!

Venskab, samvær, menneskelig og social forståelse og tolerance er nøgleord på VGE, og de grundes på, at gensidig tillid, tro på sig selv og hinanden styrker hver enkelt elevs og dermed fællesskabets trivsel.

 

Allerede fra den første dag, hvor introugen på VGE starter, er trivsel og samvær i fokus; du vil starte op med møder og aktiviteter i den lille gruppe (kontaktholdsgruppen), og kontakten og dermed kendskabet til flere kammerater vil udvides gradvist i løbet af ugen, hvor også stamklasseholdene mødes. I denne uge er vi også på cykeltur til Varde, fællestur til fx. Vesterhavet, på picnic; vi har grill- og bålaften med fællessang - og meget mere.

For at give hverdagene lidt ekstra kolorit, vil der ofte være et fælles aften-arrangement. Det kan fx. være fødselsdagsfest, foredrag, aktivitet arrangeret af enten trivselsudvalget (60'er-, halloween-, fastelavns- og gallafest) eller kontaktgrupper, som parvis er gået sammen om planlægning og udførelse heraf.

 

Vi kan også være på tur "ud af huset", hvor vi fx. er til teater-oplevelse eller på musikfestival med andre efterskoler, i teatret, på skøjte-, kano- eller cykeltur.

Vores tværfaglige projekt-dage, forårskoncerterne samt musical- og revy-perioderne fremmer også fællesskabsfølelsen og venskaberne - ligeså gør vores studieture.