Forfatterlinjen

Forfatterlinjen - Et frit rum til kreativitet

Hvis du har en vis passion for det at skrive dine egne ord på papir og lave noget super fedt og unikt, så ville jeg helt klart anbefale forfatterlinjen på VGE. På linjen får vi lov til at udfolde os på vores helt egen måde og vise vores skrivestil frem for andre. Vi inspirerer hinanden ved at være i hinandens selskab, og vi giver vores idéer videre til andre ved at dele vores arbejde.

Det er super motiverende og en fantastisk mulighed for at kunne udvikle sig og sine resultater, og udviklingen viser sig overraskende hurtigt i forløbet. Hvis du sidder i en skriveblokade, kan en undervisningstime i forfatter hjælpe dig til at komme på benene igen.

Vi udforsker alt lige fra følelser og dybe tanker til, hvad der mon findes af mærkelige ting ude i rummet. Vi finder på skøre ting, som aldrig var faldet os ind, hvis ikke vi havde været på forfatterlinjen. Man får lov til at fordybe sig i teksten og fokusere på at lave noget, som man er stolt af.

Det kan også være, at det at fortælle historier eller skrive digte eller hvad, det nu er på papiret, slet ikke er noget, du før har interesseret dig i, men det er intet problem! Vi har på holdene både elever, som har skrevet siden de var små og er vant til at skrive, men også elever som aldrig har prøvet at skrive historier før, og uanset hvem du er, kan diverse øvelser og opgaver på forfatterlinjen lære dig en masse. Jeg vil sige, at du skal kaste dig ud i det, og måske finder du en helt ny interesse, fordi det er det værd uanset hvad.

Vi overskrider grænser ved at læse vores personlige tekster op foran hinanden og endda også foran hele skolen, f.eks. til en oplæsning af vores kreationer på biblioteket i Varde, og det er med til at udvikle os, ikke kun som forfattere men også som mennesker.

Så hvis du tænker på at gå her på VGE, er forfatterlinjen en mulighed, du virkelig burde overveje! Det er virkelig en sjov og anderledes mulighed, som du ikke finder mange andre steder.

Spoken Word. Lyrik på VGE.

Posted by Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole on 5. februar 2015