Fodbold

Fodbold

I faget fodbold skal vi arbejde med spillets mange facetter. Faget lægger stor vægt på tekniktræning, fysisk træning og sammenspilsfærdigheder. De relationelle færdigheder på fodboldbanen prioriteres højt, det være sig indbyrdes aftaler, løbebane, kommunikation og samarbejde.

Eleverne skal i faget fodbold gøre hinanden gode og skal således lære at spille som et hold. Samtidig vil der i forbindelse med de forskellige fodboldøvelser være fokus på instruktionsmomenter, der kan fremme elevernes individuelle færdigheder.

Der er plads til absolut begyndere, men også til øvede. Fodboldtræning er derfor differentieret således, at alle spillere udfordres på deres niveau. Først og fremmest skal vi spille en hel masse fodbold.Vi skal grine og score masser af mål.

Underviser: Jan Puggaard Nielsen


For Jan er fodbold det vigtigste af alt. Jan har gennem flere år været fodboldtræner for både børn , unge og senior spillere. Han har gennemført B1 og B2 træner uddannelse. Jan har derfor stor erfaring som fodboldtræner. Han er også selv aktiv fodboldspiller.

Jan er også tømrer- men mest af alt er han fodboldtræner på VGE.

Jan kan lide at arbejde med teknik, masser af boldøvelser og ikke mindst fysik. Hans fokus er på holdet mere end på den enkeltes individuelle præstationer.

Kampe

Sidste år spillede vi kampe mod både Rejsby Efterskole, Skovlund Efterskole samt flere gange mod ynglingedrenge fra Næsbjerg Idrætsforening.

Det er fedt at få testet kampformen, og møde andre unge.

Motto

Simon Kjær:
"Kun egoer peger fingre ad hinanden."

Kasper Hjulmand:
"Vi plejer at sige, at kampene er en fest, så vi holder mange fester det næste stykke tid."