Motionsløb

Motionsløb

Motionsløb1 (1 lekt.) ½ år

Et kort og intenst løbehold. På holdet Motionsløb 1 skal vi ud i skoven og løbe. Vi har ikke så lang tid, så vi kommer til at løbe kortere distancer. En typisk løbetime indeholder en kort opvarmning, forskellige løbeaktiviteter samt udstrækning. Vi kommer til at arbejde med intervalløb, terrænløn, pulstræning samt konditionstest.

Motionsløb2 (2 lekt.) ½ år

Idrætten er lagt an på, at du får en bedre kondition. Det betyder, at vi laver gang- eller løbegrupper afhængig af din kondition. Du kæmper/arbejder ikke mod andre, med kun med og mod dig selv for at få et bedre velvære.

Der vil blive lavet diverse tests for at give dig en fornemmelse af din fysiske form på begyndelsestidspunktet samt undervejs i forløbet. Du vil få et træningsprogram til at gåtræne eller løbetræne efter, og dette vil blive tilpasset til dig undervejs i forløbet, efterhånden som du bliver bedre. Foruden dette vil du få noget viden om, hvorledes man overordnet træner sig til en bedre form samt en bedre bevægelighed i sine led. Undervejs i forløbet vil deltage i et eller flere motionsløb.

FAKTA

VGE ligger ved Gellerup Plantage.
I skoven er der forskellige løberuter, så du kan altid finde en rute, der passer til dig.