Ryk dig helt vildt på musiklinjen

VGE’s musiklinje er alt det lækre, du kan tænke dig på en efterskole, hvis du går med en musikerdrøm i maven - lige meget dit niveau.

Vi har elever, der allerede er dygtige musikere og sangere, men vi har også elever, som bare gerne vil kaste sig ud i at lære at synge eller spille et instrument.

Sammen oplever vi den magi, der opstår, når vi spiller musik sammen med andre. Du kan fyre den af på vores scene, indspille dit eget musik i efterskolens studie, og du får rig mulighed for at spille koncerter både på efterskolen og ude i verden.

Soloundervisning, samspil og band

Vælger du VGE’s musiklinje, er du så heldig at få 15 minutters professionel soloundervisning om ugen i netop dit foretrukne instrument! Oveni det kommer halvanden times sammenspil eller band-undervisning og et vindue ind i musikkens verden med faget musikteori og hørelære.

Du har selvfølgelig mulighed for selv at designe dit skema med spændende og fede musik-valgfag som begynder-guitar, musikorientering, studieteknik- & produktion, teatermusik, udvidet rytmisk sammenspil og rytmisk kor.

Du kan planlægge det sådan, at du får helt op til 13 timers musik om ugen! Og så kan du jo spille alt det, du vil i fritden med dine kammerater!

Du kan se meget mere om valgfag her

Musiklinjen på VGE

Elsker du at synge og spille musik? Gerne med strøm på? Så er VGE efterskolen, der giver dig al den "rock'n roll" du trænger til. Kig forbi til Efterskolernes Dag d. 27/9 kl. 13 - 17 eller besøg os endelig en anden dag. Læs mere på: http://www.vge.dk/efterskole-linjefag/musik/DEL ENDELIG :-)

Posted by Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole on 24. september 2015

Sangerne fra udvidet sammenspil øver Follow Through med Gavin Degraw.

Posted by Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole on 9. september 2015

Så har der været audition til forårskoncerten. De var gode :-)

Posted by Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole on 14. april 2015

Det fantastiske lærerband. VGE gallafest 13/14.

Posted by Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole on 27. juni 2014

På scenen!

Posted by Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole on 25. juni 2015

Uptown funk fra vores forårskoncert:-)Billeder og video fra en rigtig god weekend vil blive lagt op senere;-)

Posted by Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole on 26. april 2015