Få masser af musik på musiklinje

På undersiderne finder du beskrivelse af de obligatoriske fag du skal have, når du vælger efterskolens musiklinje. For de fleste af vores elever på musiklinjen, så udgør de kun en del af den musikundervisning de får på efterskolen. De obligatoriske fag på efterskolens musiklinje kan suppleres af en masse musikvalgfag, så det er muligt få helt op til 13 timers musik på efterskolen om ugen!! 

ERROR: Content Element with uid "819" and type "sitetemplates_subjectteaser" has no rendering definition!

Musikken i dig

På musiklinjen arbejder du med at udvikle dit personlige udtryk og skabe grundlaget for et livslangt engagement som udøvende musiker. Du får soloundervisning i dit hovedinstrument – det kan også være sang. Du bliver undervist af musikere, der spiller det samme instrument som dig.  Sammenspilsholdene sammensætter vi, så fordelingen af instrumenter er optimal. Du vil få undervisning i at spille sammen med andre og i at skabe en fælles lyd.

Musikteori og ekstra musikvalgfag

Når du vælger musiklinjen, får du også automatisk undervisning i musikteori, som omfatter nodelære, rytme- og harmonilære.

Hvis du ønsker det, kan du få endnu mere musik på skemaet ved også at vælge kor, studieteknik, musikorientering og teatermusik. Du kan vælge op til 14 lektioner musik om ugen, hvis du både vælger musiklinje og de valgfag, der tilbydes inden for musik.