Musikteori og hørelære

På musiklinjen får alle elever undervisning i musikteori & hørelære. Her lærer man at forstå teorien bag nogle af alle de redskaber og fagudtryk som vi bruger i den daglige musikundervisning. Vi lærer f.eks at læse noder, rytmer og akkorder og kende klaverets opbygning. Vi arbejder også med hørelære; hvordan man forstår akkorder, rytmer og skalaer. Det styrker alt sammen dig som musiker, så du bliver bedre til at forstå sammenhængen i musikken. når vi står sammen som band i sammenspilslokalet og giver dig værktøjer til f.eks. at øve mere effektivt, tilegne dig ny musik og lytte sange af på egen hånd.

Eleverne på musiklinjen bliver i begyndelsen af året fordelt på 3 hold med forskellige niveauer, så der er de rette udfordringer for alle, uanset om man er erfaren eller nybegynder. Vi arbejder også med fællesprojekter for alle musiklinjens elever og stifter bl.a. bekendtskab med STOMP og produktionsanalyse.

Der undervises i faget 1 lektion om ugen, og undervisningen varetages af musiklærere, der alle er uddannet på musikkonservatoriet. 

FAKTA

Dennis, Silje og Kenneth underviser i musikteori. De er alle tre uddannet på musikkonservatoriet i Esbjerg.