Musikken sejrede på VGE’s scene | Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole

Nyhed

23. april 2017

Musikken sejrede på VGE’s scene

Ingen X-factor, Danmark har talent eller Voice Junior-konkurrencer. Det var kun ren glæde, ved at spille sammen og dele musikken med publikum, som strømmede ud over scenen på VGE.

Mere 60 elever fra Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskoles musiklinje gik på scenen til weekendens forårskoncerter. Sammen med skolens kor leverede de to flotte koncerter. Sammenspilshold og elevbands og solooptrædener viste en stor bredde både blandt musikerne og i repertoiret. Der blev spillet numre af James Bay, Stevie Wonder & 98 Degrees, Natalia Imbruglia, Of Monsters An Men, Anastacia, Cee Lo Green, Schumann, Guns N’ Roses, Amy Winehouse, Stevie Wonder, Mary Mary, Go Go Berlin, Sara Bareilles, George Harrison, Lukas Graham, Toto, Mark Ronson feat. Bruno Mars og elevernes egne numre    

Til koncerterne prøver eleverne, at at stå på en scene med alt hvad der høre til en professionel produktion med lys, røg og god lyd. ”Vi har gæster, som siger koncerterne bliver bedre og bedre år for år. Om det er tilfældet er svært at sige, for jeg synes vi har et højt niveau hvert år. Men det er nok mere den store spilleglæden og stolthed, som de unge levere musikken med, som røre publikum” fortæller viceforstander Lise Hadrup.

Traditionen tro sluttede koret af med en fest af Cool and the Gangs Celebration, hvor af gamle og kommende elever også gæstede koret.

Læs mere om musiklinjen her: www.vge.dk/musiklinjen

 

 

Flere nyheder

04. september 2018

Sidst i August var hele skolen på historisk tur på de to fantastiske museer

08. august 2018

Onsdag d. 8 august starter vi det nye skoleår

24. juni 2018

Skoleåret lakker mod enden

07. maj 2018

Skolekredsen inviteres til den årlige generalforsamling.

21. april 2018

VGE LIVE 2018

Viser resultater ###SPAN_BEGIN###%s til %s af ###SPAN_BEGIN###%s
<< Første < Forrige 1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 Næste > Sidste >>