Musikken sejrede på VGE’s scene | Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole

Nyhed

23. april 2017

Musikken sejrede på VGE’s scene

Ingen X-factor, Danmark har talent eller Voice Junior-konkurrencer. Det var kun ren glæde, ved at spille sammen og dele musikken med publikum, som strømmede ud over scenen på VGE.

Mere 60 elever fra Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskoles musiklinje gik på scenen til weekendens forårskoncerter. Sammen med skolens kor leverede de to flotte koncerter. Sammenspilshold og elevbands og solooptrædener viste en stor bredde både blandt musikerne og i repertoiret. Der blev spillet numre af James Bay, Stevie Wonder & 98 Degrees, Natalia Imbruglia, Of Monsters An Men, Anastacia, Cee Lo Green, Schumann, Guns N’ Roses, Amy Winehouse, Stevie Wonder, Mary Mary, Go Go Berlin, Sara Bareilles, George Harrison, Lukas Graham, Toto, Mark Ronson feat. Bruno Mars og elevernes egne numre    

Til koncerterne prøver eleverne, at at stå på en scene med alt hvad der høre til en professionel produktion med lys, røg og god lyd. ”Vi har gæster, som siger koncerterne bliver bedre og bedre år for år. Om det er tilfældet er svært at sige, for jeg synes vi har et højt niveau hvert år. Men det er nok mere den store spilleglæden og stolthed, som de unge levere musikken med, som røre publikum” fortæller viceforstander Lise Hadrup.

Traditionen tro sluttede koret af med en fest af Cool and the Gangs Celebration, hvor af gamle og kommende elever også gæstede koret.

Læs mere om musiklinjen her: www.vge.dk/musiklinjen

 

 

Flere nyheder

14. januar 2019

Musical på VGE

08. januar 2019

Lækker jazzmusik fra Alex Jønsson og Mirja Klippel

08. januar 2019

Klassisk musik i verdensklasse

08. januar 2019

Åbent Hus på efterskolen

21. november 2018

Oplæsning på Varde Bibliotek

Viser resultater ###SPAN_BEGIN###%s til %s af ###SPAN_BEGIN###%s
<< Første < Forrige 1-5 6-10 11-15 16-20 21-25 26-30 31-35 Næste > Sidste >>