Få kunst i lange baner på kunstlinjen

På kunstlinjen kan du afprøve dit kunstneriske talent. Du lærer at eksperimentere med mange forskellige materialer og teknikker, og du bliver udfordret på din forestilling om, hvad kunst er.

De vigtigste forudsætninger for at deltage på kunstlinjen er lyst til at lade sig inspirere og udtrykke sig i kunst. Du kan få 3-9 lektioners kunstlinje om ugen, derudover kan du også vælge keramik.

 

ERROR: Content Element with uid "887" and type "sitetemplates_subjectteaser" has no rendering definition!

Idéudvikling af kunst

På kunstlinjen arbejder vi bl.a. med det at få en idé. Du har måske alle de lækre materialer, men det kan være svært at komme i gang – derfor arbejder vi på kunstlinjen med det at få den gode idé.

Ved at se på andres kunst, høre om deres tanker og afprøve deres teknikker, kan du blive klogere på, hvordan dit personlige udtryk skal være.

Du kan også tage udgangspunkt i musik, tekst, fotos, dig selv eller samfundet.

Teknikker og materialer på kunstlinjen

Undervisningen er opbygget i moduler og indeholder indføring i forskellige teknikker og materialer. Der arbejdes med 2-dimensionelle udtryksformer som tegning, maleri, collage, grafik, elektronisk billedbehandling og digital videofremstilling. Der arbejdes også med 3-dimensionelle udtryksformer som skulptur, relieffer og installationer. I undervisningen vil du komme til at eksperimentere med materialer og teknikker, men du vil også arbejde med teknikker, hvor der er brug for, at du øver dig meget – f.eks. når du skal lære at tegne menneskets proportioner.

Undervisere på kunstlinjen

Dine undervisere på kunstlinjen har selv erfaring med at arbejde med kunst. De har forskellig uddannelsesmæssig baggrund, og har alle en stor viden om teknikker, materialer og det at få en god idé. De er nysgerrige og ambitiøse og vil gøre alt, hvad de kan, for at du udvikler dit personlige udtryk inden for kunstfeltet.