Undervisning på VGE

I solo-undervisningen tager vi udgangspunkt i DIG, hvad du kan og hvad du gerne vil lære. Sammen laver vi et forløb der styrker både dine tekniske og musikalske færdigheder på dit instrument. Uanset om du er trommeslager, bassist, guitarist, pianist eller sanger har VGE nogle meget erfarne og kompetente undervisere, der alle er professionelle musikere. De kan hjælpe dig videre og give dig nye udfordringer uanset om du er nybegynder eller meget øvet på dit instrument.

Vi arbejder med alt lige fra teknik, genre-forståelse, time, groove, frasering, improvisation, fortolkning og performance.  Du er i samarbejde med din lærer selv med til at bestemme indholdet.

I soloundervisningen lægger vi også vægt på sammenhængen mellem solo- og sammenspilsundervisningen. Vi  arbejder på at styrke din rolle i bandsammenhæng , både ved at øve og dykke ned i detaljerne i konkrete sammenspilsnumre, men også ved at skabe en styrket forståelse af dit instrument og din rolle i forhold til resten af orkesteret. Det er vigtigt at du også kan bruge dine nye færdigheder, når du spiller og øver med andre.

Er du elev på musiklinjen får du automatisk  soloundervisning 15 minutter i ugen. Der undervises i både sang, guitar, saxofon, bas, klaver og trommer. (Udgiften til undervisningen er indeholdt i skolepengene.)

Undervisning på musikskole

Ønsker man soloundervisning i instrumenter, som skolen ikke tilbyder, f.eks. stryge instrumenter, kan undervisningen foregå gennem et samarbejde med Varde Musikskole. Her undervises i 25 minutter pr. uge. Undervisningen finder som regel sted på musikskolen og man sørger selv for transport. Skolen betaler også her 15 minutters undervisning. De resterende 10 minutter - svarende til 40% af udgifterne - betaler man selv.

FAKTA

Soloundervisere på VGE

Dennis underviser i trommer

Silje underviser i sang

Kenneth underviser i elbas og guitar

Jesper underviser i guitar

Birk underviser i klaver

Jan underviser i saxofon og elbas