På VGE spiser vi en varieret, grøn og ernæringsmæssigt rigtig kost.

I køkkenet er der fire uddannede køkkenmedarbejdere - en køkkenleder og tre køkkenassistenter.

Vi ønsker, at kosten skal være et godt eksempel på sunde madvaner, og vi laver derfor maden fra bunden af og bager al brød selv.
 

Vi følger sundhedsstyrelsens officielle kostråd:
 

  • Spis planterigt, varieret og ikke for meget
  • Spis flere grøntsager og frugter
  • Spis mindre kød – vælg bælgfrugter og fisk
  • Spis mad med fuldkorn
  • Vælg planteolier og magre mejeriprodukter
  • Spis mindre af det søde, salte og fede
  • Sluk tørsten i vand


Vi spiser tre hovedmåltider og tre mellemmåltider hver dag.

Ved festlige lejligheder, højtider og andre arrangementer serverer vi selvfølgelig festmad. 

Vi har også bonzemærket i økologi. Se meget mere om det her.

 

Elitesmiley

Se hvordan Fødevarestyrelsen vurderer vores køkken