Tilmelding

Vi har enkelte ledige pladser til skoleåret 2021/22 - både i 9. klasse samt 10. klasse

Kontakt os derfor gerne, hvis du vil høre mere, eller tilmeld dig herunder:

Tilmelding til skoleåret 2021/22 

Tilmelding til skoleåret 2022/23

Tilmelding til skoleåret 2023/24

Tilmeldingsbetingelser

1. Tilmelding sker her på skolens hjemmeside. Du tilmelder dig det ønskede skoleår ved at trykke på pågældende link herover.

2. Tilmelding kan kun ske efter besøg på skolen, hvor den kommende elev og forældrene bliver vist rundt på skolen og deltager i et informationsmøde med skolens forstander.

3. Tilmeldingen er først bindende, når skolen har modtaget den elektroniske tilmelding og indmeldelsesgebyr på 1000,00 kroner. Når I har tilmeldt jer, modtager I en mail med betalingsinfo på indmeldelsesgebyret, som skal være indbetalt inden 14 dage. Gebyret tilbagebetales ikke.

4. Hvis man lider af sygdomme, der kræver særlig behandling, tager medicin og/eller ikke kan tåle bestemte medicinpræparater, skal det oplyses i forbindelse med tilmeldingen.

5. I november måned året før starten af skoleopholdet udsendes indbetalingskort på 1.500 kroner til indbetaling af startpakkegebyr, som blandt andet dækker sangbog, jakke/ hættetrøje, trafikvest med mere.

6. Ugeprisen for opholdet i skoleåret 2021/2022 er kroner 2.495,00. Der tages forbehold for prisstigninger begrundet i ændringer af tilskudslovgivningen og/eller prisudviklingen. Skolen sender før skoleårets start skema til ansøgning om statsstøtte til jer, så I kan søge om statsstøtte. Ansøgningerne sendes retur til skolen, og så sender vi dem afsted.

7. Underskriveren – far, mor, værge – har det økonomiske ansvar i forbindelse med skoleopholdet, herunder betaling af 3.500,00 kroner, hvis skoleopholdet afbrydes i utide, uanset om afbrydelsen sker på elevens/forældrenes eller skolens foranledning. Det bemærkes, at der ved afbrydelsesbetaling ikke ydes nogen form for stats- eller kommunestøtte.