Værelser og rengøring

Værelser og rengøring

48 ud af 50 værelser er indrettet til to elever, og før starten af skoleåret forsøger vi på baggrund af elevernes egne oplysninger om interesser at indkvartere dem, så værelseskammerater har interessefællesskaber. Hvis man af den ene eller anden grund ikke harmonerer så godt med sin værelseskammerat, har man mulighed for at flytte værelse omkring efterårsferien.

Ud fra det kendskab, som vi har til eleverne på det tidspunkt og på baggrund af individuelle samtaler med de involverede elever, bestemmer vi de nye værelsessammensætninger. Man deltager kun i værelsesflytningen, hvis man selv - eller værelseskammeraten - ønsker at flytte.

Eleverne bor på separate drenge- og pigegange, men der er besøgsordning hver dag mellem 8.20 og 22.00 - dog ikke i stilletimen. Hver morgen sørger man for oprydning og én gang om ugen har man en times rengøring af værelset sammen med værelseskammeraten. Om aftenen deltager man på skift i rengøring af skolens fællesarealer - klasseværelser, faglokaler, gangarealer, opholdsstue, spisesal osv