Velkommen til efterskolen VGE

Velkommen til efterskolen VGE

- En boglig og kreativ efterskole

Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole er en boglig og kreativ efterskole tæt på Varde, som har tradition for at skabe venskaber, der varer ved. På VGE kommer du til at leve i et tæt fællesskab med dine nye venner, samtidigt vil du udvikle dig personligt, fagligt og socialt, og lærer dermed nye sider af dig selv at kende.

Efterskolen er et rigtigt godt sted at være, ikke bare socialt, men også når det gælder det boglige. VGE tilbyder studieforberedende boglig undervisning på et højt niveau, der forbereder dig bedst muligt til din gymnasiale ungdomsuddannelse.

I den boglige undervisningen er det plads til fordybelse og suppleret med de mange kreative fag, så har vi et stærkt tilbud til elever, som vil udvikle og dygtiggøre sig i løbet af efterskoleåret. 

På efterskolen gør vi også rigtig meget ud af uddannelsvejledningen. Vi har karrieredage, og har indviduel uddannelsesvejledning, så du nemmere kan træffe de uddannelsesvalg som er rigtige for dig. 

På efterskolen tilbyder vi derudover også linjefag på højt niveau i f.eks. musik, teater og kunst. Da efterskolen har et musikhus med øvelokaler, et professionelt studie, en teknisk veludstyret teaterscene og et kunsthus, har du således rig mulighed for at udfolde dig kreativt, både i skoletiden og i fritiden, Er du til sport, har efterskolen også en hal, hvor du kan spille badminton, fodbold eller andre boldspil. Derudover har efterskolen nogle lækre outdoor faciliteter og et veludstyret fitnessrum.

Hele efterskolen er dækket af et effektivt trådløst netværk. Det eneste, du skal sørge for, er en bærbar pc, så kan du frit bruge den i din fritid eller i timerne til at tage notater.

På VGE har du frihed til at tage dine egne beslutninger, så længe du bare tager ansvar for dine handlinger, og vi lever og tror på princippet frihed under ansvar.

Efterskolen har i alt 50 værelser og du kommer til at dele værelse med 1 eller 2 andre elever. De fleste værelser har desuden eget bad og toilet.

Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole er en røgfri skole, hvilket gælder både for elever og personale.

Bliv klogere på VGE